Stressivalmentaja

Valmennukset

Mitä hyötyä stressivalmennuksesta on?

 

 

Työyhteisöille stressivalmennus

◊ auttaa tunnistamaan liiallisen stressin merkkejä

◊ auttaa henkilöstöä ottamaan itse vastuuta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista

◊ auttaa vähentämään sairauspoissaoloja

◊ lisää työyhteisön myötätuntoa

◊ lisää työyhteisön tuottavuutta ja onnellisuutta

◊ kohentaa työpaikan yhteishenkeä

 

Henkilökohtainen stressivalmennus auttaa sinua

◊  ennaltaehkäisemään stressiperäisten sairauksien puhkeamista

◊  ottamaan vastuuta omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi

◊  suhtautumaan itseesi myötätuntoisemmin

◊  oivaltamaan suurimmat syyt sinun stressiisi ja pureutumaan syihin

◊  löytämään sinulle sopivimmat työkalut arjen stressisi vähentämiseen

 

Palautteita valmennuksista

”Miian esitys oli innostava, käytännönläheinen sekä koskettava. Teimme stressinpoistoharjoituksia luennon aikana ja moni oli yllättänyt harjoitteiden vaikuttavuudesta. Saimme myös kotiin vietäväksi konkreettisia stressinhallintatyövälineitä sekä ajateltavaa pitkäksi aikaa. ”

Henkilöstöpäällikkö, Kansalaisjärjestö

 

 

”Kuuntelin Miian luentoa ensimmäisen kerran talvella 2017. Se pidettiin Pirkkalan kirjastossa ja oli kaikille avoin. Jäin heti luennolla miettimään miten hyvä samaistumispinta meillä ruuhkavuosissa elävillä, kiireisillä, stressaantuneilla naisilla on Miian omaan uupumishistoriaan. Mietin, että tällainen luento jokaisen työntekijäni tulisi kuulla. Pysähtyä hetkeksi ja kuunnella mitä minulle kuuluu, koenko stressiä, olenko väsynyt ja uupunut? Miksi menee niin kovaa? Miksi suoritan?   Keväällä Miia tulikin päiväkotiimme puhumaan yhteiseen työ-iltaamme. Kaikki, liki 30 työntekijää iältään 25- 50 v  kuuntelivat joka sanan, pysähtyen, suorastaan ahmien.

 

Miia tapa puhua on vertaansa vailla. Hän on inhimillinen, itsekin aikanaan rikki revitty nainen, joka haluaa nyt kertoa keinoja ja avaimia omaan hyvään oloonsa. Hän puhuu kokemuksesta, mutta ensisijaisesti niistä ajattelumalleista ja välineistä joilla voimme suitsia omaa jaksamistamme ja stressiä. Tärkein ”Ilosanoma” on kuitenkin armeliaisuus ja ymmärrys omaa itseä, omaa historiaa kohtaan. Olen hyvä ja kelpaan itselleni. Olen kiitollinen ja kaikki on hyvin. Tämä luento teki todella hyvää, meille kaikille ja tuli  tarpeeseen. Mielestäni jokaisen aikuisen ihmisen tulisi saada  kuulla Miiaa. Hän on kuin hyvä ystävä, lämmin ja ymmärtäväinen kanssakulkija.”

 

Päiväkoti Touhula Temppuvekaran päiväkodinjohtaja Maija-Kaisa Koski

 

"Miia on lämminhenkinen ja empaattinen luennoitsija, johon jokaisen on helppo samaistua. Maailma tarvitsee enemmän Miian laisia eheyttäviä ja tukevia ihmisiä ja energioita."
 
Heli
 
"Kiitos mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättävästä puheenvuorosta. Kerroit asiasi selkeästi ja samalla kuitenkin elävällä ja maanläheisellä tavalla. Uskon, että monelle kuulijalle jäi asiasta jotain mieleen jonka he voivat sitten ottaa käyttöön tarpeen mukaan joko nyt tai myöhemmin."

 

Kiitos

Olli, Ely-keskus Pasila