Stressivalmentaja

Valmennukset

Mitä hyötyä stressivalmennuksesta on?

Työyhteisöille stressivalmennus

◊ auttaa tunnistamaan liiallisen stressin merkkejä

◊ auttaa henkilöstöä ottamaan itse vastuuta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista

◊ auttaa vähentämään sairauspoissaoloja

◊ lisää työyhteisön myötätuntoa

◊ lisää työyhteisön tuottavuutta ja onnellisuutta

◊ kohentaa työpaikan yhteishenkeä

 

Henkilökohtainen stressivalmennus auttaa sinua

◊  ennaltaehkäisemään stressiperäisten sairauksien puhkeamista

◊  ottamaan vastuuta omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi

◊  suhtautumaan itseesi myötätuntoisemmin

◊  oivaltamaan suurimmat syyt sinun stressiisi ja pureutumaan syihin

◊  löytämään sinulle sopivimmat työkalut arjen stressisi vähentämiseen

 

Palautteita

"Huippukoulutus! Ja mitattavasti stressitasoa alentavia harjoitteita. Olen ällistynyt ja suosittelen koulutusta lämpimästi tutuille ja tuntemattomille. "

"Erinomainen tilaisuus stressinhallinnasta, joka mietitytti vielä pitkään kotonakin. Varmasti tulee paljon oppeja mukaan työelämään ja koulutus osui muutenkin juuri oikeaan kohtaan työelämän haasteita. Kiitos, tärkeä aihe!"

"Jokaiselle ihmiselle tärkeää tietoa. Myös yhteiskunnallinen vaikutus suuri."


"Hieno kokonaisuus! Omakohtaiset esimerkit olivat valaisevia. Hyvä, että oli mukana myös harjoitteita."

"Stressin alkulähteen ymmärtäminen, stressin poistoharjoitukset ja ohjeet onnellisuuteen. Hyvä napakka kokonaisuus. Luennoija joka itse kokenut stressin tietää mistä puhuu, ei vain opiskeltu juttu."

"Havainnollinen esitys ja hyvät harjoitukset."

Henry ry aamutilaisuus Helsinki marraskuu 2017


"Miia Huitti kävi puhumassa työyhteisöllemme stressistä ja sen hoitamisesta. Hänen tyylinsä esittää asiat oli avoin ja kuulijat huomioiva. Käytännönläheiset harjoitukset antavat mahdollisuuden omakohtaiseen luennon sisällön testaamiseen". Vielä kerran KIITOS!

Tiina Eriksson
tutkimuskoordinaattori, Tampereen yliopisto


”Halusimme tarjota asiakkaillemme ja kumppaneillemme hengähdyshetken arjesta sekä antaa avaimia stressin hallintaan. Miia Huitin inspiroiva tarina ja käytännön työkalut antoivat meille kaikille todellisen irtautumisen ja tärkeän muistutuksen itsestä huolehtimisesta.  JoikuAamumme ei olisi voinut käynnistyä paremmin.”

Reetta Keränen, Joiku of Life


”Miian esitys oli innostava, käytännönläheinen sekä koskettava. Teimme stressinpoistoharjoituksia luennon aikana ja moni oli yllättänyt harjoitteiden vaikuttavuudesta. Saimme myös kotiin vietäväksi konkreettisia stressinhallintatyövälineitä sekä ajateltavaa pitkäksi aikaa. ”

Henkilöstöpäällikkö, Kansalaisjärjestö


”Kuuntelin Miian luentoa ensimmäisen kerran talvella 2017. Se pidettiin Pirkkalan kirjastossa ja oli kaikille avoin. Jäin heti luennolla miettimään miten hyvä samaistumispinta meillä ruuhkavuosissa elävillä, kiireisillä, stressaantuneilla naisilla on Miian omaan uupumishistoriaan. Mietin, että tällainen luento jokaisen työntekijäni tulisi kuulla. Pysähtyä hetkeksi ja kuunnella mitä minulle kuuluu, koenko stressiä, olenko väsynyt ja uupunut? Miksi menee niin kovaa? Miksi suoritan?   Keväällä Miia tulikin päiväkotiimme puhumaan yhteiseen työ-iltaamme. Kaikki, liki 30 työntekijää iältään 25- 50 v  kuuntelivat joka sanan, pysähtyen, suorastaan ahmien.

Miia tapa puhua on vertaansa vailla. Hän on inhimillinen, itsekin aikanaan rikki revitty nainen, joka haluaa nyt kertoa keinoja ja avaimia omaan hyvään oloonsa. Hän puhuu kokemuksesta, mutta ensisijaisesti niistä ajattelumalleista ja välineistä joilla voimme suitsia omaa jaksamistamme ja stressiä. Tärkein ”Ilosanoma” on kuitenkin armeliaisuus ja ymmärrys omaa itseä, omaa historiaa kohtaan. Olen hyvä ja kelpaan itselleni. Olen kiitollinen ja kaikki on hyvin. Tämä luento teki todella hyvää, meille kaikille ja tuli  tarpeeseen. Mielestäni jokaisen aikuisen ihmisen tulisi saada  kuulla Miiaa. Hän on kuin hyvä ystävä, lämmin ja ymmärtäväinen kanssakulkija.”

Päiväkoti Touhula Temppuvekaran päiväkodinjohtaja Maija-Kaisa Koski


"Teimme Kolmen kimppa projektin tiimoilta yhteistyötä Miia Huitin kanssa. Miia piti stressinhallintaluennon asiakkaillemme Sopimusvuori ry, Ehyt ry:n ja Tampereen mielenterveysseuran ylläpitämässä Mielikahvilassa.

Luento oli sisällöltään informatiivinen ja oivalluksia herättävä. Se herätti uudenlaisia ajatuksia siitä, mistä stressi kumpuaa. Käytetyt menetelmät ja stressinhallintatyökalut tuotiin esille selkeästi ja esimerkkien avulla, miten niitä voi käyttää arjessa omasta jaksamisesta huolehtimiseen. Tilaa vuorovaikutukselle ja keskustelulle oli koko luennon ajan ja kuulijat saivat myös konkreettisia vinkkejä omaan tilanteeseensa. 

Luento rakentui Miian oman tarinan ympärille, mikä oli kuulijalle miellyttävää. Lähestymistapa aiheeseen oli aito ja toivoa herättävä. Luennosta välittyi vahva omakohtainen ymmärrys aiheesta ja kokemus oli erityisesti joillekin kuulijoille voimakas ja voimaannuttava. Voimme lämpimästi suositella Miiaa luennoitsijaksi. Teemme mielellämme yhteistyötä hänen kanssaan jatkossakin."

Anja Sauvolainen, Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry


"Miia on lämminhenkinen ja empaattinen luennoitsija, johon jokaisen on helppo samaistua. Maailma tarvitsee enemmän Miian laisia eheyttäviä ja tukevia ihmisiä ja energioita."
 
Heli

 
"Miia Huitti on hyvin merkityksellisen asian viestin tuojana. Jokaisen olisi syytä pysähtyä ja tiedostaa
mikä voima rakkaudella on, ja miten se todellakin voi muuttaa elämämme suuntaa. Miian oma elämä on todiste että ihmeitä tapahtuu! Miia on lämmin ja avoin kouluttaja, jonka työn sanoman toivon kantautuvan ympäri Suomea."
 
Sanna

"Kiitos mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättävästä puheenvuorosta. Kerroit asiasi selkeästi ja samalla kuitenkin elävällä ja maanläheisellä tavalla. Uskon, että monelle kuulijalle jäi asiasta jotain mieleen jonka he voivat sitten ottaa käyttöön tarpeen mukaan joko nyt tai myöhemmin."

Kiitos

Olli, Ely-keskus Pasila

Yhteistyössä