Tavoitat minut

p. 0400 712 810

Sähköposti: miia@miiahuitti.fi

Instagram: @miia.huitti

Skype: miia.huitti

Twitter: @huittimiia

Facebookissa sivut Stressikupla sekä Stressivalmentaja Miia Huitti

Miia Huitti Oy, y-tunnus: 2937317-7


LASKUTUSTIEDOT:

Verkkolaskuosoitteemme on 003729373177
Y-tunnuksemme on 2937317-7
Verkkolaskuoperaattorimme on OpusCapita Solutions Oy
Operaattorin välittäjäntunnus E204503
Sähköpostilaskuosoite miiahuitti.FI.P.123454-1@docinbound.com

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:
Miia Huitti Oy
PL 47856
00063 LASKUNET


Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Olen stressivalmentaja, jonka intohimona on antaa työkaluja stressin käsittelyyn ja inspiroida meistä jokaista voimaan paremmin ja olemaan onnellisempi niin työssä kuin vapaa-ajalla. 

Intohimonani on lisätä ymmärrystä stressin oireista ja syistä sekä opettaa käytännönläheisiä työkaluja stressin lievittämiseen. Tämän seurauksena ihmisen itsetuntemus lisääntyy ja hän oppii johtamaan itseään. Haluan auttaa ennaltaehkäisemään liiallista stressiä sekä uupumusta innostavalla tavalla.

Koulutukseltani olen johtamisen KTM ja HuK ja sertifioitu stressivalmentaja. Olen opiskellut stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Syksyllä 2016 julkaistiin ensimmäinen kirjani Stressikupla - Hyvää elämää ilman ahdistusta (Viisas Elämä Oy). Minulla on taustallani monen vuoden työkokemus asiantuntijatehtävistä sijoitusalalta sekä kehittämis- ja tuotepäällikön tehtävistä rahoitusalalta.  Olen toiminut pankissa myös konttorinjohtajana.

Olen työskennellyt myös henkilöstökonsulttina vastaten rekrytointi- ja valintaprosesseista, esimiesvalmennuksista sekä suorahausta. Työnantajiani ovat olleet mm. Mandatum Yksityispankki, Sampo Pankki ja Mercuri Urval. Lue lisää työkokemuksestani LinkedIn-profiilistani.