fbpx

Paranemisen avain

Useiden asiantuntijoiden mukaan maapallon suurin terveysuhka on stressi, joka aiheuttaa jopa 95 % kaikista sairauksista. Pitkittyessään stressi ja vääränlaiset uskomukset vievät kehomme tilaan, jossa immuunipuolustusjärjestelmämme ei voi enää toimia niin, kuin sen kuuluisi toimia. Suurin syy stressiin on tiedostamattoman ja alitajuisen mielen ongelmissa, joita tiede kutsuu solumuistoiksi.
Kehomme on suunniteltu toimimaan optimaalisesti, mutta harva meistä saa nauttia tällaisesta tasapainoisesta tilasta. Aina, kun meillä on ongelmia terveytemme kanssa, meidän tulisi kysyä itseltämme ”Mikä stressi tämän aiheuttaa ja miten voin päästä siitä eroon?”
Paranemisen avain on itsehoitomenetelmä, jonka avulla voit itse vähentää fysiologista, pitkittynyttä stressiä kehossasi.  Paranemisen avain aktivoi kehon paranemiskeskuksia, minkä avulla kehon stressitaso laskee ja sitä kautta immuunipuolustusjärjestelmämme alkaa toimia sille tarkoitetulla tavalla ja parantaa kehostamme erilaisia epätasapainotiloja.

Vuonna 2001 Alexander Loyd, amerikkalainen psykologian ja luonnonlääketieteen tohtori, löysi Paranemisen avain -menetelmän. Menetelmän toimivuus todennettiin useilla eri testeillä ja tuhannet ihmiset ovat käyttäneet sitä onnistuen lievittämään kehonsa stressiä ja korjaamaan niin emotionaalisia kuin fyysisiä ongelmia.banneri ja nettisivu

Katso tästä, miten Paranemisen avain -harjoitus tehdään.

Lisätietoja: www.paranemisenavain.fi


WhatsApp chat