fbpx

Alexander Loyd: Rakkauden periaate – stressistä menestykseen 40 päivässä työkirja

25,00 

Kuunneltava harjoitus osoitteessa www.stressikupla.fi/audiot

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Opi pääsemään eroon stressistä ja menestymään tavoitteissasi!

Rakkauden periaatetyökirja täydentää aikaisemmin julkaistua, supersuosittua Rakkauden periaate -teosta. Työkirjan avulla voi syventää Rakkauden periaate -kirjan oppeja käytännössä, ja se sisältää myös uusia harjoituksia, jotka edistävät uuden suunnan ottamista elämässä.

Kaikkien fyysisten ja psyykkisten ongelmien taustalla on pohjimmiltaan yksi syy: stressi. Ei auta, vaikka ajattelisi positiivisesti ja hyödyntäisi kaiken tahdonvoimansa, jos ongelmien perimmäinen syy jää käsittelemättä.

Onneksi ongelmiin on olemassa ratkaisu. Rakkaus on elämän periaatteista tärkein, ja kun ymmärtää, miten se toimii kehossa ja mielessä, stressi talttuu ja ongelmat ratkeavat. Rakkauden periaatteen avulla kuka tahansa voi kohentaa terveyttään, työuraansa ja ihmissuhteitaan sekä oppia löytämään omat piilevät kykynsä. Rakkaus on avain menestykseen.

Alexander Loyd on psykologian ja luonnonlääketieteen tohtori, jonka kehittämiä tekniikoita käytetään ympäri maailman monenlaisten fyysisten ja psyykkisten vaivojen sekä menestykseen ja ihmissuhteisiin liittyvien ongelmien hoidossa. Hän on suosittu luennoitsija, joka on käynyt myös Suomessa kertomassa menetelmistään. Häneltä on aikaisemmin julkaistu suomeksi teokset Paranemisen avain – The Healing Code sekä Rakkauden periaate.

Lisätiedot

Paino 251 g

WhatsApp chat