fbpx

Henkilökohtainen stressivalmennus x 3

1035,00 

Kuvaus

Valmentajana voin olla tukenasi ja auttaa sinua tavoitteidesi toteuttamisessa. Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja tavoitteesi. Rakennamme yhdessä selkeän reitin.

Valmennuksessa kuljetan sinua jämäkästi ja myötätuntoisesti kohti tavoitteitasi ja autan sinua pysymään reitilläsi. Tunnistamme yhdessä kuormittavia toimintamalleja ja raivaamme tilaa uusille kevyemmille tavoille toimia.

 

Valmennuksen painopiste on oman hyvinvoinnin johtamisessa ja stressinhallinnassa. Saat siihen useita tehokkaita työkaluja, joita harjoittelemme yhdessä. Saat konkreettisia keinoja johtaa itseäsi kohti parempaa jaksamista ja innostavaa työelämää. Vahvistamme menestysmahdollisuuksiasi onnellisuustaitoja opettelemalla. Kun sinä voit hyvin, se tarttuu myös muihin niin kotona kuin työpaikalla. Autan sinua löytämään tasapainoa arkeesi ja löytämään parhaan potentiaalisi vahvuuksiesi tunnistamisen kautta.

 

Innostun siitä, että näen sinun onnistuvan! Siksipä toivon sinulta halua kehittyä ja tutustua itseesi syvemmin. Toivon, että olet valmis sukeltamaan mukaan täysillä ja kokeilemaan jotain uutta oman hyvinvointisi tukemiseksi. Toivon, että sitoudut prosessiin ja asetat omaan jaksamiseen panostamisen etusijalle.

 

Ennen kuin päätät valmennuksesta, suosittelen n. 30 min puhelua, jossa kuulostelemme puolin ja toisin, mille yhteistyön aloittaminen tuntuu.

 

Valmennus toteutetaan joko puhelimitse tai sopivalla etäyhteydellä (esim. Zoom, Hangouts, Skype, Whatsapp).

 

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni!

 

Henkilökohtaisen valmennuksen hinta

Kolmen kerran valmennuspaketti 1035 €

Kuuden kerran valmennuspaketti 1750 €

 

Hinnat sisältävät alv 24 % ja ne on mahdollista maksaa myös erissä. 

 

WhatsApp chat