fbpx
Ale!

Mark Williams & Danny Penman: Tietoinen läsnäolo+ CD

32,00  15,00 

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Elämän ei tarvitse olla kiireistä ja uuvuttavaa – voit oppia hallitsemaan sitä levollisesti.Tämä kirja kertoo, kuinka voit tuntea olosi rauhalliseksi ja tyytyväiseksi myös vaikeina ja hektisinä aikoina. Tai oikeastaan kirja kertoo, kuinka rauhan ja tyytyväisyyden tunteet on mahdollista löytää uudelleen, riippumatta siitä, kuinka levottomia ja toivottomia kulloinkin olemme.
Kirjan harjoitukset pohjautuvat tietoiseen läsnäoloon perustuvaan kognitiiviseen terapiaan (MBCT). Se suunniteltiin auttamaan henkilöitä, jotka olivat kärsineet toistuvista, vakavista masennusjaksoista.Kirjan harjoitukset muodostavat yhtenäisen, kiinnostavan ja ymmärrettävän kahdeksanviikkoisen ohjelman.
Kirjan mukana tuleva CD sisältää kahdeksan meditaatioharjoitusta, jotka tukevat tietoisen läsnäolon tekniikoiden omaksumista ja joita voit yhdistellä itsellesi sopivimmalla tavalla.Mark Williams on kliinisen psykologian professori Oxfordin yliopistossa. Hän on yksi MBCT-terapian kehittäjistä ja yksi kansainvälisesti menestyneen Mielekkäästi irti masennuksesta (Basam Books, 2009) kirjan kirjoittajista. Danny Penman (Ph.D.) on englantilaisen Daily Mail -sanomalehden toimittaja ja biokemian tohtori.

Lisätiedot

Paino 251 g

WhatsApp chat