fbpx

PARISUHTEEN ONGELMISTA RAKKAUDEN RATKAISUIHIN -VERKKOKURSSI

97,00 

Osasto:

Kuvaus

Verkkokurssi: ”Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin” auttaa sinua

  • ymmärtämään oman matkasi ja parisuhdemallisi syntymisen
  • löytämään pohjimmaiset syyt omaan stressiisi
  • keskittymään siihen, mitä haluat parisuhteeltasi
  • rakentamaan sellaista parisuhdetta, joka on toiveesi mukainen

Esittelymme. Me olemme rakentaneet tämän kurssin:

Miia Huitti: Olen stressivalmentaja ja pienten lasten äiti, joka oman loppuunpalamisen myötä jaksoin toivoa elämäni päättämistä tai avioeroa. Löysin tehokkaat stressinhoitotyökalut, joiden avulla aloin toipua uupumuksesta ja oivalsin, ettei ero ollutkaan ratkaisu. Tein oivalluksia oman pahan oloni syistä ja vaikka mikään asia ei muuttunutkaan, kaikki muuttui sisälläni. Työssäni stressivalmentajana autan ihmisiä oivaltamaan oman stressinsä syyt ja annan työkaluja niiden käsittelemiseen. Tausta työelämästäni on henkilöstöhallinnon ja pankki-ja sijoitusalan tehtävistä. Stressivalmentajaksi kouluttauduin muutama vuosi sitten.

Motto: Kaikkea pitää kokeilla kerran!

Leena Koivu: Valmennan ihmisiä eteenpäin erilaisista kriiseistä ja hankalista elämän ja työn tilanteista. Pitkäaikaisen liiketalouden työurani lisänä Life- ja Business Coachin, NLP- kouluttajan ja Enneagrammiohjaajan, Ero-ohjaajan sekä Työyhteisösovittelijan koulutukset ovat perustana tälle työlle. Lähellä sydäntäni on ihmisten motivoiminen löytämään omat voimavaransa ja ajatusten voiman siirtäminen arjen teoiksi. Olen itse eronnut kahteen kertaan samasta kumppanista ja saanut siten omat tunnekokemukset eroon liittyvistä isoista tunnevyöryistä. Myös eroon liittyvä hyvä tutustumismatka isommin aitoon itseen on osa kokemusmaailmaani.

Motto: Kahden ihmisen välinen hyvä vuorovaikutus lisää jopa rauhaa maailmassa.

  • Kun parisuhteesi olisi toiveidesi mukainen, millaista tunnetta tuntisit aamulla herättyäsi?
  • Kun tuntisit tuota tunnetta, mitä tekisit ihan ensimmäiseksi?

Lähde nyt mukaamme rakentamaan toiveidesi mukaista parisuhdetta.

Kurssilla on takuu. Ellet ole tyytyväinen siihen 14 päivän sisällä ostosta, saat rahat takaisin.

Näin voit vaikuttaa toimivaan parisuhteeseesi

Onko sinulla herännyt seuraavia ajatuksia ja puheitakin parisuhteessasi?

”Sinä et rakasta minua enää.” ”Teit tuon tahallasi.” ”Halusit vain loukata minua.” ”Olet itsekäs, ajattelet vain itseäsi.”

Noissa ajatuksissa ja kommenteissa huomio on toisessa ihmisessä ja siinä, että toisen tulisi muuttua, jotta voisin olla onnellinen.

Syy parisuhteen tilanteeseen on kuitenkin useimmiten jotain muuta kuin toisen vääränlainen käytös. Parisuhde on kahden ihmisen välinen suhde, johon molemmat tuovat omat panoksensa. Molemmat ovat omien aikaisempien kokemustensa ja uskomusten aikaansaannoksia. Molemmat hakevat rakkautta omilla malleillaan.

Miten sitten voi mennä eteenpäin ja löytää ratkaisuja?

Hyvä tapa lähteä uudelleen liikkeelle on miettiä sitä, mitä me haluamme tuntea tässä parisuhteessa. Millainen olisi meidän molempien ihanneparisuhde?

Lyhyt kaava parisuhteen tilan pohdintaan:

  • miten me tähän parisuhteessamme päädyimme? Millainen minun kokemusmaailmani on rakkaudesta? Miksi minulla on paha olla tässä tilanteessa? Millainen minun pitää mielestäni olla ja miten toimia saadakseni rakkautta?
  • miten saan yhteyden sinuun uudelleen, mitä minä voin tehdä tämän parisuhteen eteen?
  • millaisena näen tulevaisuutemme? Miten rakennamme sinne tien?

Tämän verkkokurssin avulla jatkat matkaa vielä pidemmälle. Pääset syventymään parisuhteesi syntymisen syihin, sukeltamaan syntyneiden ongelmien ratkaisuihin sekä rakentamaan toiveidesi mukaista parisuhdetta.

Mitä sinä toivot hyvältä parisuhteelta? Miten voit valita toimivammat vaihtoehdot, jotka toteuttavat toiveesi?

Kurssin hankinta on täysin riskitön. Ellet sattuisi olemaan tyytyväinen kurssiin 14 päivän sisällä ostosta, saat rahasi takaisin.

Voit tehdä paljon oman parisuhteesi eteen. Valitse tuki, joka antaa työkaluja rakkauden suunnan valitsemiseen.

Miltä tuntuisi taas kuulla spontaanisti: “Rakastan sinua” tai “Sinä olet tärkeä” tai “Kiitos, että olet olemassa”?

Kurssin materiaalit saat neljän viikon aikana. Sen jälkeen kurssi on avoinna sinulle vielä puoli vuotta, jotta ehdit tekemään varmasti kaikki harjoitukset ja siten toteuttamaan haluamaasi muutosta kohti toimivaa ja rakkaudellista parisuhdetta.

Valoa parisuhteeseesi ostit kurssimme tai et!

Miia ja Leena

 


WhatsApp chat