Tulevaisuudessa tarvitsemme erityisesti työelämässä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin taitoja. Voit johtaa itseäsi, kun tunnet itsesi. Kaikkeen tähän vaikuttavat uskomuksesi ja ajatusmallisi, joiden juuret löytyvät historiastasi. Mitä historiasi pitää sisällään? Mistä sinä olet tullut tähän päivään? Miten voit ottaa enemmän vastuuta ja elämäsi ohjat käsiisi? 

Opi tuntemaan itseäsi ja vähennä kuormitustasi! Löydä keinoja palautumiseen ja hyvinvointisi kohentamiseen. Kokeilemme valmennuksessa myös Moodmetric -älysormuksia ja sinulla on mahdollisuus myös 2 viikon stressimittaukseen Moodmetric-älysormuksella (lisähinta).

Valmennusilloissa nautitaan myös herkullinen Bistro Naapurin iltapala, joka sisältää:

  • Runsas ja maukas savulohi-avokadosalaatti tai kananrinta-fetasalaatti
  • Virvokkeet
  • Luomukahvi tai -tee
Lisäksi omakustanteisesti voi tilata lasin viiniä tai herkullisen jälkkärikakun.

 

Paikka: Birsto Naapuri, Tuomiokirkonkatu 24, Tampere

Aika: klo 18-19.30. Kokoonnumme neljänä maanantai-iltana, kahden viikon välein tammikuun lopulta alkaen.

Hinta: 69 €/ kerta, yhteensä 276 €

 

Hinta sisältää Bistro Naapurin ihanan ja ravitsevan iltapalan, neljän valmennusillan sisällöt tehtävineen, oman  Facebook-ryhmän osallistujille, mahdollisuuden kokeilla Moodmetric-älysormusta.

 

Valmennusiltojen aiheet:

1. STRESSI JA VOIMAVARAT 21.1.

Teemana Stressi ja voimavarat. Tutkitaan stressiä aiheuttavia kielteisiä uskomuksiamme. Tutustutaan yhdessä historiaamme ja kokemuksiimme, jotka ovat muokanneet meistä tällaisen, joka olemme tänään.

 

2. IHMISSUHTEET 4.2.

Teemana ihmissuhteiden toimintamallit. 

 

3. ONNISTUMINEN JA MENESTYS 18.2.

Teemana menestys ja onnistuminen sekä tavoitteet, joiden avulla oikeasti onnistua. Tunnistamme sisäisen kriitikkomme ääntä ja löydämme keinoja sen vaientamiseen.

 

4.  RAHA 4.3.

Viimeiselle kerralle sokeriksi pohjalle säästetään puhetta rahasta, ihanasta tabusta. Meillä on usein paljon kielteisiä uskomuksia ja ajatuksia rahaan liittyen. Miten ne vaikuttavat sinuun? Mistä ne juontavat juurensa? 

 

Varmista paikkasi 14.1.2019 mennessä täältä!