Uusi Elämä -ohjelma on täysin uusi konsepti Suomessa –  paranemista ja hyvinvointia tukeva keskus, jossa kaikki asiantuntemus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja paranemiseen löytyy saman katon alta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden irroittautua kiireestä ja suorittamisesta ja pysähtyä omaan rauhaasi.

Olemme keränneet yhteen Suomen parhaan asiantuntijatiimin, joka tukee sinua elämänmuutoksen tekemisessä ja paranemisessa. Tiimissämme on lääkäreitä, ravintoterapeutteja, luennoitsijoita sekä hoitajia, jotka jokainen sydämestään haluaa auttaa sinua kohti optimaalista terveyttä ja paranemista.

Uusi Elämä -ohjelma sopii erityisesti syöpää sairastaville ja siitä toipuville.  Sairastuminen ja toipuminen ovat monien tekijöiden summa. Siksi haluamme tarjota ohjelmassamme uusinta tietoa syövän hoidosta sekä mahdollisimman kokonaisvaltaisen näkemyksen paranemisprosessista, sekä ravintoa niin keholle kuin mielelle – iloa unohtamatta. Uusi Elämä -ohjelman tärkein elementti on inspiroiva ja positiivinen vertaistuki. Syöpä koskettaa myös läheisiä ja siksi myös he voivat osallistua ohjelmaan.

Muutosohjelmassa keskitymme erityisesti sairauksien ennaltaehkäisyyn. Ohjelma sopii sinulle, joka haluat muuttaa elämäsi suunnan, ottaa itse vastuun omasta hyvivoinnistasi ja kärsit esim. kilpirauhasen ongelmista, masennuksesta, stressistä, unettomuudesta, jatkuvasta kiireestä ja suorittamisesta.  Muutos kohti uutta omannäköistä elämää voi alkaa tänään.

Uusi Elämä -ohjelman tärkeitä arvoja ovat myötätunto, lempeys, toivo ja rakkaus.

Haluamme antaa sinulle mahdollisimman henkilökohtaisen ja juuri sinun tilannettasi tukevan tuen. Me uskomme, että paraneminen on mahdollista.

Rakkaudella,

Miia & Karita

Lisätietoja: www.uusielamaohjelma.fi