fbpx
Valmennukset

Valmennukset

Stressi on monisäikeinen juttu ja se vaikuttaa niin työpaikan ihmissuhteisiin, viihtyvyyteen, sairauspoissaoloihin kuin tulokseen.

Minun intohimonani on innostaa ihminen ottamaan itse vastuuta hyvinvoinnistaan, oivalluksien ja helppojen työkalujen kautta. 

Mitä hyötyä stressivalmennuksesta on?

Stressivalmennus työyhteisöille

◊ auttaa itsetuntemuksen lisäämisessä

◊  auttaa oman hyvinvoinnin sekä itsensä johtamisessa

◊  auttaa tunnistamaan liiallisen stressin merkkejä

◊ auttaa henkilöstöä ottamaan itse vastuuta omasta terveydestä ja hyvinvoinnista

◊ auttaa vähentämään sairauspoissaoloja

◊ lisää työyhteisön myötätuntoa

◊ lisää työyhteisön tuottavuutta ja onnellisuutta

◊ kohentaa työpaikan yhteishenkeä


VALMENNUKSET

Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet johtoryhmille, myyntitiimeille ja muille työyhteisön tiimeille.

Valmennusten tavoitteena on auttaa osallistujia löytämään keinoja lisätä voimavaroja arjessa ja löytää palautumisen keinoja työyhteisön rytmi ja tilanne huomioon ottaen.

3h starttivalmennus

Tämä on hyvä tapa aloittaa stressinhallintavalmennus työyhteisössä.

◊ Saat sopivasti faktaa stressistä

◊  Tutustutaan useisiin eri stressinhallintatyökaluihin

◊  Oivalletaan yhdessä kuormitustekijötämme sekä keinoja palautumiseen arjessa

◊  Keskustellaan ja jaetaan kokemuksia

◊  Mahdollisuus kokeilla Moodmetric-älysormusta

Hinta: 2580 €

3h jatkovalmennus

Tämä valmennus on hyvä keino jatkaa ja saada stressinhallinnasta osa arkea.

◊  Kerrataan ja syvennetään faktaa stressistä

◊  Tehdään yhdessä stressinhallintaharjoituksia

◊  Syvennetään aiemmin opittua ja pureudetaan organisaation ajankohtaiseen stressiteemaan (kysely)

◊  Keskustellaan ja jaetaan kokemuksia.

Hinta: 2580 €

3h x 4 valmennus

Voidaan toteuttaa samalle tiimille tai useammalle tiimille.

◊  Sisältö voi olla esim. kaksi Starttivalmennusta ja kaksi Jatkovalmennusta 

◊  Räätälöidään työyhteisölle ajankohtaisen teeman ympärille.

 

Hinta: 9200 €

Valmennukset sisältävät sähköisen ennakkokyselyn, palautteen keräämisen, palautekyselyn sekä 100% tyytyväisyystakuun. Suosittelemme myös seurantakyselyä 2-3 kk kuluessa valmennuksen päättymisestä.

Yllämainitut hinnat Pirkanmaan alueella. 2 h etäisyys Tampereelta: + 200 €. Muu Suomi:  + 500 €

Hinnat sisältävät matkakulut ja niihin lisätään alv 24 %

Stressimittaukset

Suosittelen valmennuksissani avuksi stressinmittausteknologiaa. Ne voidaan toteuttaa Moodmetric-älysormuksella tai Firstbeat-hyvinvointianalyysinä. Lue lisää stressimittauksista täältä.

LUENNOT

Herättelevä luento, joka osallistaa keskustellen ja stressinhallintaharjoituksia tehden. Osallistujat oivaltavat omia stressinlaukaisijoitaan sekä arjen kuormitustekijöitä.

Luento koostuu sopivasta määrästä faktaa, inspiroivista arjen esimerkkitarinoista ja kokemuksista sekä helpoista yhdessä tehtävistä harjoituksista. Tämä luento on kokemus, joka menee tunteisiin ja josta riittää keskusteltavaa vielä pitkäksi aikaa.

Luento räätälöidään työyhteisöllenne sopivaksi aloituskeskustelun sekä ennakkokyselyn pohjalta. 

Kesto: 0,5-2 h 
Pirkanmaan alue:  1490 €
2 h Tampereelta: 1690 €
Muu Suomi:  1990 €

Luennot myös webinaareina

Hinnat sisältävät sähköisen ennakkokyselyn, palautteen keräämisen, palautekyselyn sekä 100% tyytyväisyystakuun. Hintoihin lisätään alv 24%.

Henkilökohtainen stressivalmennus auttaa sinua

◊  ottamaan vastuuta omasta terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi

◊  suhtautumaan itseesi myötätuntoisemmin

◊  oivaltamaan suurimmat syyt sinun stressiisi ja pureutumaan syihin

◊  löytämään sinulle sopivimmat työkalut arjen stressisi vähentämiseen ja palautumiskeinojen lisäämiseen

◊ lisäämään itsetuntemustasi

 

Hinta 126 €/45 min.

Lue lisää henkilökohtaisesta valmennuksesta

Halusimme tarjota esimiehille työkaluja oman sekä tiimin stressin tunnistamiseen ja sen lievittämiseen. Valmennus olikin hyvin kuulijalähtöinen ja siihen oli helppo samaistua. Erityisen hyvänä esimiehet pitivät sitä, että asioista puhuttiin suoraan. Tavoitteena oli myös antaa esimiehille tietoa siitä, millaisilla toimenpiteillä jaksamista voi varmistaa ja stressiä lievittää arjessa, ja luennolla tehtyjä harjoituksia pidettiinkin hyvinä ja toimivina. Mukavinta oli, että esimiehet oivalsivat, että stressille voi ja kannattaa tehdä jotain päivittäin, jotta vältetään liiallinen kuormittuminen.
Vianor Oy
”Miian pitämä veso-koulutus stressistä oli innostava ja ajatuksia herättävä. Konkreettiset harjoitukset ja vinkit antavat meille eväitä arjen stressinhallintaan.”
Keuruun kaupunkiMarika Savukoski, sivistysjohtaja
"Miia veti meille iltapäivävalmennuksen, jonka avulla saimme oivalluksia liiallisen stressin ennaltaehkäisyyn ja lievittämiseen sekä hyvä konkreettisia työkaluja arkeen."
Tehy ryReeta Lehtonen, HR
"Huippukoulutus! Ja mitattavasti stressitasoa alentavia harjoitteita. Olen ällistynyt ja suosittelen koulutusta lämpimästi tutuille ja tuntemattomille. " "Erinomainen tilaisuus stressinhallinnasta, joka mietitytti vielä pitkään kotonakin. Varmasti tulee paljon oppeja mukaan työelämään ja koulutus osui muutenkin juuri oikeaan kohtaan työelämän haasteita. Kiitos, tärkeä aihe!" "Jokaiselle ihmiselle tärkeää tietoa. Myös yhteiskunnallinen vaikutus suuri."
KauppakamariKoulutukseen osallistujat
"Hieno kokonaisuus! Omakohtaiset esimerkit olivat valaisevia. Hyvä, että oli mukana myös harjoitteita." "Stressin alkulähteen ymmärtäminen, stressin poistoharjoitukset ja ohjeet onnellisuuteen. Hyvä napakka kokonaisuus. Luennoija joka itse kokenut stressin tietää mistä puhuu, ei vain opiskeltu juttu." "Havainnollinen esitys ja hyvät harjoitukset."
Henry ryHenry ry aamutilaisuus Helsinki marraskuu 2017
"Miia Huitti kävi puhumassa työyhteisöllemme stressistä ja sen hoitamisesta. Hänen tyylinsä esittää asiat oli avoin ja kuulijat huomioiva. Käytännönläheiset harjoitukset antavat mahdollisuuden omakohtaiseen luennon sisällön testaamiseen". Vielä kerran KIITOS!
Tampereen yliopistoTiina Eriksson, tutkimuskoordinaattori
”Halusimme tarjota asiakkaillemme ja kumppaneillemme hengähdyshetken arjesta sekä antaa avaimia stressin hallintaan. Miia Huitin inspiroiva tarina ja käytännön työkalut antoivat meille kaikille todellisen irtautumisen ja tärkeän muistutuksen itsestä huolehtimisesta. JoikuAamumme ei olisi voinut käynnistyä paremmin.”
Joiku OyReetta Keränen
”Miian esitys oli innostava, käytännönläheinen sekä koskettava. Teimme stressinpoistoharjoituksia luennon aikana ja moni oli yllättänyt harjoitteiden vaikuttavuudesta. Saimme myös kotiin vietäväksi konkreettisia stressinhallintatyövälineitä sekä ajateltavaa pitkäksi aikaa. ”
Kansainvälinen kansalaisjärjestö
”Kuuntelin Miian luentoa ensimmäisen kerran talvella 2017. Se pidettiin Pirkkalan kirjastossa ja oli kaikille avoin. Jäin heti luennolla miettimään miten hyvä samaistumispinta meillä ruuhkavuosissa elävillä, kiireisillä, stressaantuneilla naisilla on Miian omaan uupumishistoriaan. Mietin, että tällainen luento jokaisen työntekijäni tulisi kuulla. Pysähtyä hetkeksi ja kuunnella mitä minulle kuuluu, koenko stressiä, olenko väsynyt ja uupunut? Miksi menee niin kovaa? Miksi suoritan? Keväällä Miia tulikin päiväkotiimme puhumaan yhteiseen työ-iltaamme. Kaikki, liki 30 työntekijää iältään 25- 50 v kuuntelivat joka sanan, pysähtyen, suorastaan ahmien. Miia tapa puhua on vertaansa vailla. Hän on inhimillinen, itsekin aikanaan rikki revitty nainen, joka haluaa nyt kertoa keinoja ja avaimia omaan hyvään oloonsa. Hän puhuu kokemuksesta, mutta ensisijaisesti niistä ajattelumalleista ja välineistä joilla voimme suitsia omaa jaksamistamme ja stressiä. Tärkein ”Ilosanoma” on kuitenkin armeliaisuus ja ymmärrys omaa itseä, omaa historiaa kohtaan. Olen hyvä ja kelpaan itselleni. Olen kiitollinen ja kaikki on hyvin. Tämä luento teki todella hyvää, meille kaikille ja tuli tarpeeseen. Mielestäni jokaisen aikuisen ihmisen tulisi saada kuulla Miiaa. Hän on kuin hyvä ystävä, lämmin ja ymmärtäväinen kanssakulkija.”
Päiväkoti Touhulapäiväkodinjohtaja Maija-Kaisa Koski
"Teimme Kolmen kimppa projektin tiimoilta yhteistyötä Miia Huitin kanssa. Miia piti stressinhallintaluennon asiakkaillemme Sopimusvuori ry, Ehyt ry:n ja Tampereen mielenterveysseuran ylläpitämässä Mielikahvilassa. Luento oli sisällöltään informatiivinen ja oivalluksia herättävä. Se herätti uudenlaisia ajatuksia siitä, mistä stressi kumpuaa. Käytetyt menetelmät ja stressinhallintatyökalut tuotiin esille selkeästi ja esimerkkien avulla, miten niitä voi käyttää arjessa omasta jaksamisesta huolehtimiseen. Tilaa vuorovaikutukselle ja keskustelulle oli koko luennon ajan ja kuulijat saivat myös konkreettisia vinkkejä omaan tilanteeseensa. Luento rakentui Miian oman tarinan ympärille, mikä oli kuulijalle miellyttävää. Lähestymistapa aiheeseen oli aito ja toivoa herättävä. Luennosta välittyi vahva omakohtainen ymmärrys aiheesta ja kokemus oli erityisesti joillekin kuulijoille voimakas ja voimaannuttava. Voimme lämpimästi suositella Miiaa luennoitsijaksi. Teemme mielellämme yhteistyötä hänen kanssaan jatkossakin."
Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ryAnja Sauvolainen
"Kiitos mielenkiintoisesta ja ajatuksia herättävästä puheenvuorosta. Kerroit asiasi selkeästi ja samalla kuitenkin elävällä ja maanläheisellä tavalla. Uskon, että monelle kuulijalle jäi asiasta jotain mieleen jonka he voivat sitten ottaa käyttöön tarpeen mukaan joko nyt tai myöhemmin." Kiitos Luento oli sisällöltään informatiivinen ja oivalluksia herättävä. Se herätti uudenlaisia ajatuksia siitä, mistä stressi kumpuaa. Käytetyt menetelmät ja stressinhallintatyökalut tuotiin esille selkeästi ja esimerkkien avulla, miten niitä voi käyttää arjessa omasta jaksamisesta huolehtimiseen. Tilaa vuorovaikutukselle ja keskustelulle oli koko luennon ajan ja kuulijat saivat myös konkreettisia vinkkejä omaan tilanteeseensa. Luento rakentui Miian oman tarinan ympärille, mikä oli kuulijalle miellyttävää. Lähestymistapa aiheeseen oli aito ja toivoa herättävä. Luennosta välittyi vahva omakohtainen ymmärrys aiheesta ja kokemus oli erityisesti joillekin kuulijoille voimakas ja voimaannuttava. Voimme lämpimästi suositella Miiaa luennoitsijaksi. Teemme mielellämme yhteistyötä hänen kanssaan jatkossakin."
Ely-keskus PasilaOlli

WhatsApp chat