Henkilökohtainen valmennus

Autan sinua vahvistamaan voimavarojasi ja lievittämään stressiäsi tehokkaasti ja omatoimisesti. Saat ennen kaikkea oivalluksia oman kuormituksesi syihin sekä tehokkaan juuri sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman.

Henkilökohtaisesta stressivalmennuksesta on apua esimerkiksi silloin, kun sinusta tuntuu, arki tuntuu pelkältä selviytymiseltä päivästä toiseen ja kiikut uupumuksen rajamailla.

Ennen kaikkea autan sinua löytämään omia oivalluksia ja voimavaroja ja inspiroitumaan kohentamaan omaa oloasi ja ottamaan oman hyvinvointisi ohjaksia omiin käsiisi.

Säännöllisten harjoitusten myötä opit tuntemaan itseäsi paremmin. Opit ymmärtämään, miksi reagoit asioihin niin kuin reagoit. Opit hyväksymään itsesi ja historiasi. Opit irroittautumaan sellaisista toimintamalleista, jotka stressaavat sinua. Opit suhtautumaan myötatuntoisemmin ja armollisemmin itseesi ja muihin ihmisiin.

◊ saat erilaisia työkaluja stressisi lievittämiseen loppuelämäksesi

◊ teemme yhdessä stressinhallintaharjoituksen, jonka tallennan

◊ saat kuunneltavan tallenteen harjoituksesta

◊ soitan sinulle seurantapuhelun sopimanamme ajankohtana

Yhden valmennuskerran hinta on 126 € / 45 min.

Tavoitat minut puhelimella 0400 712 810

Sähköpostilla miia@miiahuitti.fi

Skypellä miia.huitti

Twitterissä @huittimiia

Facebookissa sivut: Stressikupla sekä Stressivalmentaja Miia Huitti




Mobiili käyttöliittymä

Taataksemme varausjärjestelmän parhaan käyttökokemuksen mobiililaitteilla, suosittelemme lataamaan mobiilisovelluksen

Lataamisen jälkeen: täytä tietosi, vahvista email ja valitse pudotusvalikosta "add business" ja kirjoita ID 14505

app-storegoogle-play-store

1. Varaa sinulle sopiva valmennusaika kalenterista. Valitse ensin valmennuskertojen määrä ja sen jälkeen yhteydenottotapa alasvetovalikoista. Yksi valmennuskerta on 45 min. Näet valitsemasi valmennuksen hinnan sivun alareunassa. Maksu tapahtuu heti verkkomaksuna. Saat etukäteismateriaalin sähköpostilla valmistautumista varten ennen ensimmäistä valmennusta.

2. Valmistaudu valmennukseen etukäteismateriaalin avulla. Juo vettä. Varaa itsellesi rauhallinen ja miellyttävä paikka ja hetki keskustelullemme. Tarvitset myös muistiinpanovälineet käyttöösi.

3. Soitan sinulle sovittuna ajankohtana Skypellä (miia.huitti) tai puhelimella.

4. Aloitan valmennuksen aina kysymällä, mihin asiaan tai ongelmaan haluat saada apua. Toisinaan tiedät tarkasti, mihin haet apua ja toisinaan tilanne voi olla se, että tarvitset apuja päästäksesi kiinni ongelmaan. Minun ei tarvitse tietää taustoja ongelmalle.

Rakennan sinulle oman räätälöidyn harjoituksen ja saat yksilökohtaiset ohjeet oman harjoituksen tekemiseen. Lopuksi sovimme seurantayhteyhdenoton ja  mahdollisen uuden valmennusajan.

5. Valmennuksen jälkeen teet harjoitusta itsenäisesti joka päivä säännöllisesti. Tekemällä harjoituksia säännöllisesti saat tuloksia aikaan.

6. Jos sinulla on kysyttävää, tavoitat minut kätevimmin sähköpostilla miia@miiahuitti.fi ja tekstiviestillä 0400712810

Lämpimästi tervetuloa valmennettavakseni!