Opi johtamaan omaa hyvinvointiasi!

Haluatko tukea ja selkeyttä oman hyvinviointisi arkiseen johtamiseen?

Valmentajana voin olla tukenasi ja auttaa sinua tavoitteidesi toteuttamisessa. Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja tavoitteesi. Rakennamme yhdessä selkeän reitin. Aloitat sopivilla askeleilla - kaikkea ei tarvitse muuttaa kertarysäyksellä!

Valmennuksessa kuljetan sinua jämäkästi ja myötätuntoisesti kohti tavoitteitasi ja autan sinua pysymään reitilläsi. Tunnistamme yhdessä kuormittavia toimintamalleja ja raivaamme tilaa uusille kevyemmille tavoille toimia.  

 

Valmennuksen painopiste on oman hyvinvoinnin johtamisessa ja stressinhallinnassa. Saat siihen useita tehokkaita työkaluja, joita harjoittelemme yhdessä. Saat konkreettisia keinoja johtaa niin itseäsi kuin muita kohti parempaa jaksamista ja innostavaa elämää. Vahvistamme menestysmahdollisuuksiasi onnellisuustaitoja opettelemalla. Kun sinä voit hyvin, se tarttuu myös muihin niin kotona kuin työpaikalla. Autan sinua löytämään tasapainoa arkeesi ja löytämään parhaan potentiaalisi vahvuuksiesi tunnistamisen kautta.

 

Innostun siitä, että näen sinun onnistuvan! Siksipä toivon sinulta halua kehittyä ja tutustua itseesi syvemmin. Toivon, että olet valmis sukeltamaan mukaan täysillä ja kokeilemaan jotain uutta oman hyvinvointisi tukemiseksi. Toivon, että sitoudut prosessiin ja asetat omaan jaksamiseen panostamisen etusijalle.

 

Ennen kuin päätät valmennuksesta, suosittelen n. 30 min puhelua, jossa kuulostelemme puolin ja toisin, mille yhteistyö tuntuu.

 

Valmennus toteutetaan joko puhelimitse tai sopivalla etäyhteydellä (esim. Zoom, Hangouts, Skype, Whatsapp).

 

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni!

 

Henkilökohtainen valmennuspaketti sisältää:

  • 2-4 henkilökohtaista kuukausittaista tapaamista (etäyhteys, puhelin)
  • Oman räätälöidyn stressinhallintaohjelman kuunneltavina äänitallenteina
  • Henkilökohtaisten stressitekijöiden kartoituksen (tulostettava pdf n. 15 sivua)
  • Tuen ja sparrauksen valmennuksen aikana sähköpostilla, Whatsappilla tapaamiskertojen välissä
  • Stressikupla-kirjan
  • Pääsyn Stressikupla-verkkokurssille

 

Henkilökohtaisen valmennuspaketin hinta

Yhden kuukauden valmennuspaketti 1035 €

Kahden kuukauden valmennuspaketti 1750 €

Kolmen kuukauden valmennuspaketti 2225 €

 

Hinnat sisältävät alv 24 % ja ne on mahdollista maksaa myös erissä. 

 

Huom!

Olen vuosien varrella sparraillut monia, joiden polulle on osunut vakava sairaus, esimerkiksi syöpä. Tämä valmennuspolku on minulle edelleen tärkeä ja merkityksellinen. Käännythän sairauden hoidossa ensisijaisesti lääketieteen ja terveydenhuollon ammattilaisten puoleen.

Jos tarvitset tukea stressinhallintaan sairaudesta toipumisessa, olen hinnoitellut kolmen kerran valmennuspaketin eri tavalla, 375 €/3 kertaa sis alv 24%. Olethan yhteydessä sähköpostilla tämän valmennuksen aloittamiseksi miia@miiahuitti.fi.

Tee varaus!

Sovitaan sinulle sopiva aika valmennukselle puhelimitse 0400 712 810 tai sähköpostitse miia@miiahuitti.fi

Stressi haltuun -verkkokurssi