Stressivalmentaja

Yrityksille

Yrityksille

Stressi on monisäikeinen juttu ja se vaikuttaa niin työpaikan ihmissuhteisiin, viihtyvyyteen, sairauspoissaoloihin kuin tulokseen. Minun intohimonani on innostaa ihminen ottamaan itse vastuuta hyvinvoinnistaan, oivalluksien ja itsehoitotyökalujen kautta. Uskon, että stressiin voi saada pysyvää helpotusta ympärillä olevasta tilanteesta huolimatta nopeasti ja ketterästi.

Tarjoan tehokasta stressivalmennusta koko organisaatiolle, niin pienryhmille kuin yksilöille. Teen stressinhallintaluentoja ja -työpajoja, verkkokoulutuksia sekä työhyvinvointipäiviä.

”Keminmaan kunnan esimiehille järjestettiin 6.6.2016 koko päivän mittainen stressinhallinta – koulutus. Ennen koulutuspäivää halukkailla oli mahdollisuus tehdä Firstbeat – mittaus, jonka tulokset jaettiin koulutuspäivän alkupuolella. Koimme, että opimme tunnistamaan ja ymmärtämään omaa stressiämme sekä saimme uusia työkaluja stressinhallintaan. Uusia menetelmiä myös kokeiltiin ja maisteltiin vihersmoothieta. Hyvä päivä, joka tuli monelle esimiehelle tarpeeseen.”
Merja Michelsson, hallintojohtaja
Seija Parviainen, perusturvajohtaja

Luennot ja valmennukset

Luennot max.  2 h yrityksellenne räätälöidyllä ajankohtaisella teemalla
Pirkanmaan alue:  1290 €
2 h+ ajomatkan päässä Tampereelta: 1690 €
Muu Suomi:  1990 €

Hinnat sisältävät matkakulut ja niihin lisätään alv 24 %

Luennot myös webinaareina

Valmennukset 1 pv - 6 vkoa räätälöidysti joko paikanpäällä tai verkkovalmennuksena

Firstbeat hyvinvointianalyysi ja toimenpiteet analyysin seurauksena 280 €/hlö

  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi (3 vrk)  ja palauteluento valmennuksella 2 h: Löydä vähintään yksi tapa tukea hyvinvointiasi ja keino viedä se arkeen. Mistä voisit tulla tietoiseksi NYT?
  • Osallistava luento stressinhallinnasta - mikä on suurin syy stressiin ja miten stressin syytä hoitamalla voit vapautua pysyvästi stressaavista toimintamalleista. Opimme myös tehokkaan itsehoitotyökalun stressin hoitamiseen. (1h)
  • min. 10 hlöä. 
  • isommat/pienemmät ryhmät

Yksilöllistä tukea työelämän stressitilanteisiin 290 €/hlö

Henkilökohtainen stressivalmennus  sisältää kolme valmennuskertaa (45 min) skypellä tai puhelimessa sekä seurantapuhelut 1-3 kpl (10-15 min).
Henkilökohtaisessa valmennuksesa voit saada apua esimerkiksi esimiestyön haasteisiin, työn kuormittavuuden hallintaan, työpaikan ihmissuhdeasioihin.